tiistai 13. syyskuuta 2011

Takana puolitoista vuotta kiertelyä asuntonäytöissä, epätoivoa, innostusta, jahkailua ja monen monta päätöstä siirtää asia tulevaisuuteen. Vaan kesäkuussapa se tapahtui. Olin töissä, kun avopuolisoni kävi katsomassa taloa - ja innostui. Minä en innostunut niinkään, marmatin vaan: "se on kuitenkin taas niitä sun epätoivoisia kohteitasi, jotka saa vetää puskutraktorilla kumoon". Suostuin lähtemään taloa katsomaan, ja erittäin pitkin hampain myönsin, että minäkin pidän talosta tosi paljon.

Nyt olemme asuneet kyseisessä talossa reilun viikon. Talo on 30-luvun lopussa valmistunut talo, jossa on kaksi asuinkerrosta + kellarikerros. Edellisen kerran remonttia on tehty 70-80 -luvun vaihteessa. Yläkerrassa on neljä makuuhuonetta ja wc, keskikerroksessa keittiö, makuuhuone, olohuone sekä wc ja kellarista löytyvät saunatilat, kodinhoitotilat sekä askarteluhuone. Suunnitelmissa on remontoida keskikerros kokonaan. Tämän viikon saldona on olohuoneesta poistettu muovimatto, lastulevyt sekä tapetit, keittiöstä on poistettu kaapit ja olohuoneen ja keittiön väliseen seinään on tehty iso aukko pariovia varten.

Tämä blogi tulee sisältämään  tontillamme tapahtuvaa rakentamiseen ja sisustamiseen liittyvää toimintaa. Toivottavaste viihdytte. Kommentteja on aina mukava saada.

Ps. Kuvia tulee myöhemmin.

3 kommenttia:

 1. Jee mahtavaa päästä lukeen miten edistytte. Ja hiemanko ootte jo olleet ahkeria!!! Kuvia pianpianpian!!

  Serkkulaisesi, joka on mestari pimputtaan ovikelloa ;)

  VastaaPoista
 2. Oi miten iso talo! Jään odottelemaan kuvia :)

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaessani tekstiä eilen illalla, oli nettiyhteys katkennut ja kirjoittamani teksti häipynyt..joten ai auttanut kuin kirjoittaa uudelleen. Sellainen ihanpikkupikkutarkennus unohtui, minä olen maannut yläkerrassa flunssan kourissa, kun "taloon isäntä" on ahkeroinut yhdessä oman isänsä kanssa :) Minulla ei siis ole siihen osaa, ei arpaa.

  VastaaPoista